DRUŠTVO BUMERANG SREČE

Stanjevci 100
9203 Petrovci
Tel: 040 622 707
E-mail: bumerang.srece@gmail.com

 

7. POLETNI TABOR BUMERANG SREČE

Organiziramo že 7. poletni tabor, ki bo letos potekal od 17. do 29. avgusta 2018 v obnovljeni šoli v Markovcih v občini Šalovci. Vabljeni!

6. ZIMSKI TABOR BUMERANG SREČE

Med zimskimi počitnicami smo organizirali 6. zimski tabor Bumerang Sreče. Potekal je v Kulturnem domu Stanjevci, in sicer tri dni od 8.00 do 15.00. ...

Novice

<< < 1 2 3 4 5 > >>
 
7. POLETNI TABOR BUMERANG SREČE
Organiziramo že 7. poletni tabor, ki bo letos potekal od 17. do 29. avgusta 2018 v obnovljeni šoli v Markovcih v občini Šalovci. Vabljeni!
 
 
6. ZIMSKI TABOR BUMERANG SREČE

Med zimskimi počitnicami smo organizirali 6. zimski tabor Bumerang Sreče. Potekal je v Kulturnem domu Stanjevci, in sicer tri dni od 8.00 do 15.00. Niti polarni mraz, niti sneg nas nista ustavila in tako smo otrokom priredili zabavne dni polne ustvarjanja, družabnih iger, iger na snegu ter druženja s prijatelji. Obiskala sta nas lovec in pravljičarka, novinarka nas je posnela za radijsko oddajo Biba buba baja, pekli smo muffine, si priredili počitniški kino, odšli na lov za stopinjami, imeli pravljično jogo, naučili smo se nekaj novih bansov in si dodobra spodbudili tudi možgančke. Kar pa je najpomembnejše - stkali smo nova prijateljstva in preživeli lepe aktivne počitnice.

 
 
ZIMSKI TABOR
BUMERANG SREČE
Otroci, če še ne veste kako preživeti zimske počitnice - pridite k nam in skupaj se bomo imeli res lepo. Čaka nas ustvarjanje, sankanje (upajmo, da pride tudi k nam pošiljka snega), pohodi in sprehodi, tkanje novih prijateljstev, ples in petje, športne igre in veliko smeha.

Se vidimo!
 
 
ŽELIMO VAM...
Vsi ne moremo početi velikih reči.
Lahko pa z veliko ljubezni počnemo majhne... 

(Louisa T. Brits, Hygge)

...in kar naenkrat te majhne reči polne ljubezni postanejo velike in še večje!


Želimo vam ljubezni, radosti in srčnosti polno leto 2018!

Društvo Bumerang Sreče 

 
 

 

 
 
KOSTANJEV PIKNIK

Društvo Bumerang sreče pripravlja kostanjev piknik, ki bo 15.10.2017, s pričetkom ob 15. uri na igrišču Športnega centra v Stanjevcih.

Otroci povabite svoje starše, stare starše, prijatelje in še koga, da se bomo skupaj poveselili in ulovili nekaj jesenskih sončnih žarkov. Pripravili vam bomo razne igre in ustvarjalne delavnice z jesenskim pridihom ter se pozabavali ob izrezovanju buč. Okrepčali pa se bomo s pečenimi kostanji, pajanim kruhom in toplimi napitki

Vljudno vabljeni »mali in veliki«.

Info.: 031 667 675 Sandra

 
 
Poletni tabor Bumerang Sreče 2017

Pustite nam ta svet...nedolžen in drugačen...Tako je odmevalo po Stanjevcih, ko so si otroci na že 6. Poletnem taboru prepevali letošnjo himno tabora. 

 

Člani in prostovoljci društva smo od 31. 7. 2017 do 3. 8. 2017 skrbeli za več kot 30 otrok, ki so se na igrišču Športnega centra Stanjevci udeležili poletnega tabora.

 

Tabor smo preživeli aktivno, ustvarjalno, raziskovalno in zabavno.  Otroci so izdelovali izdelke iz najrazličnejših materialov na poletno in morsko tematiko. Letos smo se odločili, da še posebej spodbudimo zvedavost pri otrocih in tako smo se lotili tudi eksperimentov v »laboratoriju«. Tam smo priklicali pravi strašen tornado v kozarcu in izdelali rakete, ki smo jih nato tudi izstrelili visoko v nebo.

 

Društvo Bumerang Sreče vsako leto stke tudi kakšno novo prijateljstvo z drugimi društvi, organizacijami in posamezniki v Pomurju in tako smo tudi letos k sodelovanju povabili zunanje goste.  Otroci so z lončarko Moniko iz Turnišča ustvarjali izdelke iz gline, nogometašice iz ŽNK Pomurje Beltinci so nas naučile nekaj novih nogometnih trikov, Marko iz Turnišča je s svojim slacklinom omogočil hojo po vrvi vsem otrokom, naša članica Sandra (Ančabananča) pa je poskrbela, da so si otroci iz sveže nabranih cvetlic spletli čudovite venčke.

 

Ker pa nas je lovil vročinski val, smo se hladili na vse možne načine. V torek smo se  v kopališče in čofotali cel dan, v sredo smo si pripravili Stanjevski vodni park s škafi, škropilniki in drčo, ki je pravi hit letošnjega poletja. Škropili smo se z vodnimi pištolami in se igrali z vodnimi baloni. Zatekli smo se v senco, v naravo in ležali na dekah ter opazovali listje v mogočnih krošnjah dreves. Pripravili smo si tudi osvežilne ledenke in se kakšen dan skrili tudi v domači kino.

 

Zadnji dan tabora so otroci pripravili nastope za starše, ki so kljub vročini bili veseli vsega kar so imeli otroci za pokazati. 

 

Namen tabora je otrokom omogočiti kakovostno preživljanje prostega časa, vedno pa se zgodi tudi to, da se otroci povežejo, nastane veliko novih prijateljstev, člani društva pa smo najbolj veseli, če otroci dobijo nova znanja in veščine, široke nasmehe na obrazu in lepe spomine, s katerimi se potem vedno znova vračajo na naše bumerangastične tabore.

 

Tabor je bil organiziran na prostovoljni bazi članov ter prostovoljcev društva, pri izvedbi pa so pomagali mnogi donatorji od blizu in daleč, tako materialno kot finančno in seveda je naša največja podpornica Občina Gornji Petrovci. Brez vseh teh dobrih ljudi tabora ne bi mogli organizirati.

 

Tudi letos je slogan Društva Bumerang Sreče več kot zaživel: »Ko se združijo otroci, narava, šport in zabava…«.

 

 

Na snidenje na naslednjem taboru!

 

Ekipa animatorjev in prostovoljcev Bumerang Sreče :)

 

 

 
 
6. POLETNI TABOR BUMERANG SREČE
V času poletnih počitnic organiziramo 6. Poletni tabor Bumerang Sreče,
za otroke stare od 6 do 12 let.

 Tabor bo potekal od ponedeljka 31. 7. 2017 do četrtka 3. 8. 2017,
 v Stanjevcih (nogometno igrišče KMN Stanjevci), od 8. do 15. ure. 

Na taboru bodo potekale zabavne športne in vodne igre ter kreativne delavnice. Organiziran bo tudi obisk kopališča. 

Otroci vabljeni!

*Čimprej se prijavite, saj se mesta že hitro zapolnjujejo*
 
 
Dogodki v juliju
In že smo vstopili v drugi poletni mesec - j u l i j ☀️⛱️

Kljub številnim pripravam, ki jih bomo imeli te dni s 6. Poletnim taborom Bumerang Sreče (mesta se že lepo polnijo, zato pohitite s prijavo), si bomo privoščili tudi kakšen oddih ter skočili v morje, še naprej pa izvajali animacijo za otroke, na različnih prireditvah po Prekmurju.

Vabljeni, da se nam pridružite, saj bo zagotovo zabavno, ustvarjalno in osvežujoče :)

 
 
Animacija otrok na Pomurskem športem festivalu

Od ponedeljka 26. junija do nedelje 2. julija 2017, vas vabimo na Melince, na Pomurski športni festival. 

 

Za najmlajše obiskovalce pripravljamo številne zabavne aktivnosti, v katerih bodo lahko sodelovali posamično in skupinsko.

 

*Ko se združijo otroci, narava, šport in zabava*

 
<< < 1 2 3 4 5 > >>
Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se