DRUŠTVO BUMERANG SREČE

Stanjevci 100
9203 Petrovci
Tel: 040 622 707
E-mail: bumerang.srece@gmail.com

 

KOSTANJEV PIKNIK

Društvo Bumerang sreče pripravlja kostanjev piknik, ki bo 15.10.2017, s pričetkom ob 15. uri na igrišču Športnega centra v Stanjevcih.

Otroci ...

Poletni tabor Bumerang Sreče 2017

Pustite nam ta svet...nedolžen in drugačen...Tako je odmevalo po Stanjevcih, ko so si otroci na že 6. Poletnem taboru prepevali letošnjo himno ...

Novice

<< < 1 2 3 4 5 > >>
 
KOSTANJEV PIKNIK

Društvo Bumerang sreče pripravlja kostanjev piknik, ki bo 15.10.2017, s pričetkom ob 15. uri na igrišču Športnega centra v Stanjevcih.

Otroci povabite svoje starše, stare starše, prijatelje in še koga, da se bomo skupaj poveselili in ulovili nekaj jesenskih sončnih žarkov. Pripravili vam bomo razne igre in ustvarjalne delavnice z jesenskim pridihom ter se pozabavali ob izrezovanju buč. Okrepčali pa se bomo s pečenimi kostanji, pajanim kruhom in toplimi napitki

Vljudno vabljeni »mali in veliki«.

Info.: 031 667 675 Sandra

 
 
Poletni tabor Bumerang Sreče 2017

Pustite nam ta svet...nedolžen in drugačen...Tako je odmevalo po Stanjevcih, ko so si otroci na že 6. Poletnem taboru prepevali letošnjo himno tabora. 

 

Člani in prostovoljci društva smo od 31. 7. 2017 do 3. 8. 2017 skrbeli za več kot 30 otrok, ki so se na igrišču Športnega centra Stanjevci udeležili poletnega tabora.

 

Tabor smo preživeli aktivno, ustvarjalno, raziskovalno in zabavno.  Otroci so izdelovali izdelke iz najrazličnejših materialov na poletno in morsko tematiko. Letos smo se odločili, da še posebej spodbudimo zvedavost pri otrocih in tako smo se lotili tudi eksperimentov v »laboratoriju«. Tam smo priklicali pravi strašen tornado v kozarcu in izdelali rakete, ki smo jih nato tudi izstrelili visoko v nebo.

 

Društvo Bumerang Sreče vsako leto stke tudi kakšno novo prijateljstvo z drugimi društvi, organizacijami in posamezniki v Pomurju in tako smo tudi letos k sodelovanju povabili zunanje goste.  Otroci so z lončarko Moniko iz Turnišča ustvarjali izdelke iz gline, nogometašice iz ŽNK Pomurje Beltinci so nas naučile nekaj novih nogometnih trikov, Marko iz Turnišča je s svojim slacklinom omogočil hojo po vrvi vsem otrokom, naša članica Sandra (Ančabananča) pa je poskrbela, da so si otroci iz sveže nabranih cvetlic spletli čudovite venčke.

 

Ker pa nas je lovil vročinski val, smo se hladili na vse možne načine. V torek smo se  v kopališče in čofotali cel dan, v sredo smo si pripravili Stanjevski vodni park s škafi, škropilniki in drčo, ki je pravi hit letošnjega poletja. Škropili smo se z vodnimi pištolami in se igrali z vodnimi baloni. Zatekli smo se v senco, v naravo in ležali na dekah ter opazovali listje v mogočnih krošnjah dreves. Pripravili smo si tudi osvežilne ledenke in se kakšen dan skrili tudi v domači kino.

 

Zadnji dan tabora so otroci pripravili nastope za starše, ki so kljub vročini bili veseli vsega kar so imeli otroci za pokazati. 

 

Namen tabora je otrokom omogočiti kakovostno preživljanje prostega časa, vedno pa se zgodi tudi to, da se otroci povežejo, nastane veliko novih prijateljstev, člani društva pa smo najbolj veseli, če otroci dobijo nova znanja in veščine, široke nasmehe na obrazu in lepe spomine, s katerimi se potem vedno znova vračajo na naše bumerangastične tabore.

 

Tabor je bil organiziran na prostovoljni bazi članov ter prostovoljcev društva, pri izvedbi pa so pomagali mnogi donatorji od blizu in daleč, tako materialno kot finančno in seveda je naša največja podpornica Občina Gornji Petrovci. Brez vseh teh dobrih ljudi tabora ne bi mogli organizirati.

 

Tudi letos je slogan Društva Bumerang Sreče več kot zaživel: »Ko se združijo otroci, narava, šport in zabava…«.

 

 

Na snidenje na naslednjem taboru!

 

Ekipa animatorjev in prostovoljcev Bumerang Sreče :)

 

 

 
 
6. POLETNI TABOR BUMERANG SREČE
V času poletnih počitnic organiziramo 6. Poletni tabor Bumerang Sreče,
za otroke stare od 6 do 12 let.

 Tabor bo potekal od ponedeljka 31. 7. 2017 do četrtka 3. 8. 2017,
 v Stanjevcih (nogometno igrišče KMN Stanjevci), od 8. do 15. ure. 

Na taboru bodo potekale zabavne športne in vodne igre ter kreativne delavnice. Organiziran bo tudi obisk kopališča. 

Otroci vabljeni!

*Čimprej se prijavite, saj se mesta že hitro zapolnjujejo*
 
 
Dogodki v juliju
In že smo vstopili v drugi poletni mesec - j u l i j ☀️⛱️

Kljub številnim pripravam, ki jih bomo imeli te dni s 6. Poletnim taborom Bumerang Sreče (mesta se že lepo polnijo, zato pohitite s prijavo), si bomo privoščili tudi kakšen oddih ter skočili v morje, še naprej pa izvajali animacijo za otroke, na različnih prireditvah po Prekmurju.

Vabljeni, da se nam pridružite, saj bo zagotovo zabavno, ustvarjalno in osvežujoče :)

 
 
Animacija otrok na Pomurskem športem festivalu

Od ponedeljka 26. junija do nedelje 2. julija 2017, vas vabimo na Melince, na Pomurski športni festival. 

 

Za najmlajše obiskovalce pripravljamo številne zabavne aktivnosti, v katerih bodo lahko sodelovali posamično in skupinsko.

 

*Ko se združijo otroci, narava, šport in zabava*

 
 

Pretekli vikend je bil v našem društvu namenjen nam! ;)

Vsaka ekipa je močna toliko kot je močen njen najšibkejši člen,. Ugotovili smo, da ga mi nimamo.:)

Odločili smo se, da soboto preživimo skupaj in se še bolj povežemo kot ekipa. Preko sodelovanja in povezovalnih aktivnosti v okviru teambuilding dneva smo stkali še bolj močne vezi za vse izzive v prihodnosti.

Obiskali smo Escape room Murska Sobota, odkrili Dianino skrivnost in uspeli pobegniti iz sobe. No, mislim, da vsi...Ali pač? :)

Pripravili smo si pravi gurmanski piknik in se preko iger zaupanja in sodelovanja še bolj povezali.

Da smo se imeli res lepo pa lahko vidite tudi na spodnjih fotografijah.

Če bi se nam kdo želel pridružiti pri naši visoki piramidi, pa vljudno vabljeni. Pridne roke nam vedno pridejo prav! ;)

Več fotografij na naši FB strani:
www.facebook.com/pg/BUMsrece/photos/

 
 

Vabimo vas na Medgeneracijske velikonočne delavnice, ki jih organiziramo v četrtek, 6. 4. 2017 ob 16.oo v prostorih Osnovne šole Gornji Petrovci.

Barvali bomo velikonočna jajčka, izdelovali papirnate košarice, zajčke in še kaj.


Izdelke bomo tudi razstavili 8. 4. in 9. 4. 2017 v Peskovcih.

Otroci vabljeni v družbi staršev, babic in dedkov.

Za prijave in dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 510 847 – Sara.

 

Vabljeni!

Društvo Bumerang Sreče
 
 

5. Zimski tabor Bumerang Sreče

V času zimskih počitnic prirejamo tabor za otroke, kjer bo skozi vse dni poskrbljeno za varstvo, animacijo in prehrano. Animacijski program bodo popestrile ustvarjalne in poučne delavnice, športne aktivnosti, obiski zunanjih sodelavcev ter razna presenečenja.

  

Termin: 21.2. – 23.2.2017, od 8. do 15. ure

Lokacija: Kulturni dom Občine Gornji Petrovci v Stanjevcih

Za prijave in vse dodatne informacije smo vam na voljo do 15.2.2017 na telefonski številki 031 325 563 (Jasmina Čagran) in na e-naslovu bumerang.srece@gmail.com.

S prijavo pohitite, saj je število mest omejeno!

 
 
Božični mini disko

Dobra zamisel, ki je ne delimo z drugimi,
počasi zbledi in ostane jalova,
kadar pa jo delimo, živi večno,
ker prehaja od človeka do človeka in ob tem raste.

(Lowell Fillmore)

 

Božični in novoletni prazniki nam trkajo na vrata, prav tako čari obdarovanja, radosti, veselja, bližine prijateljev in družine.

 

Tudi vam dragi naši otroci,  Društvo Bumerang Sreče prireja tretji Božični mini disko, ki bo v petek 16. decembra 2016, ob 16. uri, v vaški dvorani Gornji Petrovci. Za vas imamo pripravljene božične delavnice, cocktail bar, nagrade in ples presenečenja. Naše druženje bomo končali ob 19. uri. S seboj pripeljite brate in sestre, da bo zabava prava.

 

Prijave sprejemamo na tel. št. 051 201 405 – Janja Bobič

 
 

Medgeneracijske počitniške delavnice
"Zrno na zrno pogača"

Da vam med krompirjevimi počitnicami ne bo preveč dolgčas, vas vabimo na medgeneracijske delavnice v OŠ Gornji Petrovci, 3.11.2016 ob 16.30 uri.

Spoznali bomo piro in v sodelovanju z Waldorfskim vrtcem Pomurje žito tudi zmleli in si zamesili ter spekli zdrav kruh. Prav tako pa bomo veliko ustvarjali. Izdelovali bomo praznične adventne venčke, mične jesenske stekleničke in dekorativne izdelke iz raznega žita in semen.


Vabljeni vsi počitnikarji s svojimi starši, babicami, dedki, strici in tetami ter prijatelji.


Prijavite se pri Barbari (031 658 805) ali preko email naslova bumerang.srece@gmail.com

 


Vabljeni!

 

 
<< < 1 2 3 4 5 > >>
Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se